referencer

4.8/5
“Maya har et højt teoretisk niveau når hun underviser, er super skrap på klaveret – og har en rigtig god indlevelse i den enkelte elev. Har været meget glad for at modtage undervisning af Maya”
Cassandra
4.8/5
4.6/5
“Kære Maya, Jeg gik til sang i rigtig mange år inden jeg begyndte hos dig og endelig fandt hvad jeg havde ledt efter i en sanglærer. Jeg troede først det var den komplette sangteknik der gjorde forskellen, men jeg blev klogere. Du inspirerer og udfordrer mig kontinuerligt, så jeg slet ikke kan lade være med at stræbe efter at blive bedre og bedre. Du lytter altid aktivt og kommenterer gerne med en god portion humor og forståelse for hvad min udfordring kan være. Du har en enorm god ‘næse’ for hvor problemet med sangen ligger. Derudover har du den her evne til at skabe en helt særlig atmosfære omkring at udtrykke sig gennem sang der er så skøn at være i, og jeg nyder den altid. Du lever og ånder for dit fag og det kan mærkes i alt hvad du gør. Jeg er meget taknemmelig for alt hvad du har givet mig af læring gennem årene og fortsat giver mig de næste (forhåbentligt) mange år. Knus Ditte”
DITTE - 27 ÅR ERGOTERAPEUTSTUDERENDE, HAR GÅET TIL SANG I 16 ÅR, HAR TAGET SANGWORKSHOPS HOS MAYA I TRE ÅR
4.8/5
“Blandit adipiscing id iaculis magna faucibus sollicitudin massa id morbi cursus cras massa phasellus ut nibh non neque nisi sapien.”
Katy Lawrence
4.9/5
“Pharetra, in aliquam nam congue nibh vestibulum sit tempus vulputate tempor, rhoncus ornare euismod id hac tincidunt maecenas ut est integer ut tempor, ultricies.”
James Doe
4.6/5
“Posuere diam, nam neque suspendisse eget pretium pulvinar magna enim eu neque, dignissim ac sit a sed facilisi euismod nulla urna porttitor vitae consectetur amet, iaculis commodo eget in suspendisse dictum lectus.”
Mia Robertson

Ready to pursue
your dream

Sollicitudin est aliquet morbi faucibus duis fringilla cras donec amet.